“Він залишається”: Карло Анчелотті про майбутнє Луніна у “Реалі”

Український голкіпер Андрій Лунін залишиться у складі мадридського “Реала” щонайменше до завершення сезону 2024/25. Про це повідомив головний тренер мадридців Карло Анчелотті під час пресконференції після матчу Ла Ліги проти “Вальядоліда” (3:0).

Раніше видання The Athletic повідомляло, що “Реал” зацікавлений у продовженні співпраці з українцем та збирається запропонувати Луніну нову угоду.

Чинний контракт Андрія з “Реалом” розрахований до літа 2025 року, і після завершення цього сезону голкіпер збірної може змінити клуб як вільний агент. Саме через це українця пов’язували з можливим переходом до іншої команди під час літнього трансферного вікна.

“Він залишається”, — цитує слова Анчелотті щодо майбутнього Луніна в команді офіційний сайт клубу.

У новому сезоні Лунін ще не з’являвся на полі у складі “Реала”. У матчі за Суперкубок УЄФА проти “Аталанти” (2:0) та в обох турах нового чемпіонату Іспанії ворота захищав основний голкіпер мадридців, бельгієць Тібо Куртуа.

Минулого сезону Андрій Лунін замінив травмованого Куртуа та став основним голкіпером “Реалу”. За підсумками сезону, Лунін встановив особистий рекорд, зігравши 31 матч у всіх турнірах. При цьому він 12 разів зумів зберегти свої ворота недоторканими.

Наступний матч мадридці проведуть у четвер, 29 серпня проти “Лас-Пальмасу”.

Читайте також: