Криштіану Роналду створив власний канал на YouTube

Легендарний футболіст Криштіану Роналду запустив власний канал на платформі YouTube.

Канал під назвою “UR” представить 39-річного футболіста, який наразі є капітаном “Аль-Насра” в Саудівській Аравії та збірної Португалії. У майбутніх роликах португалець планує обговорювати свою “найбільшу пристрасть” — футбол, а також інші свої захоплення, включаючи сім’ю, здоров’я, харчування, тренування, відновлення, освіту та бізнес. Глядачі також зможуть побачити, як Роналду спілкується з різними гостями.

“Я дуже радий втілити цей проект у життя. Він давно був у мене в голові, але нарешті у нас з’явилася можливість його реалізувати. Мені завжди подобалося спілкуватися з фанатами в соціальних мережах, а мій канал на YouTube надасть мені ще більшу платформу цього, і вони зможуть дізнатися більше про мене, мою родину і мої погляди на різні теми. Я також з нетерпінням чекаю на розмови з гостями, які, безсумнівно, здивують людей”, – заявив Роналду.

Кріштіану Роналду продовжує встановлювати нові рекорди навіть за межами футбольного поля. За перші півтори години після створення каналу на нього підписалося понад 1 мільйон людей.

Нагадаємо, що у 39 років Кріштіану допоміг своїй нинішній команді, “Аль-Насру”, вийти у фінал Суперкубка Саудівської Аравії, де, на жаль, вони поступилися “Аль-Хілялю”.

Читайте також: