“Динамо” поступилося “Зальцбургу” в першому матчі раунду плейоф кваліфікації Ліги чемпіонів (відео)

Київське “Динамо” поступилося австрійському “Зальцбургу” в першому матчі раунду плейоф кваліфікації Ліги чемпіонів сезону 2024/25. Поєдинок, що проходив на “Арені Люблін” у польському Любліні, закінчився з рахунком 0:2.

У першому таймі відкрила рахунок австрійська команда. На 29-й хвилині Нене Доржелес, скориставшись помилкою Дениса Попова і точним пасом від Мусси Єо, пробив низом у правий кут з меж штрафного майданчика.

На початку другого тайму “Зальцбург” подвоїв перевагу. Олександр Караваєв в штрафному майданчику збив Єо, і на 49-й хвилині Мауріц К’єргор реалізував пенальті, розвівши м’яч і Георгія Бущана по різних кутах.

На 57-й хвилині “біло-сині” ледь не пропустили третій м’яч. Під час швидкої контратаки Оскар Глух пробивав упритул по воротах “Динамо”, але Бущан здійснив неймовірний сейв.

До кінця матчу кияни створювали багато хороших моментів, проте їм так і не вдалося змінити ситуацію. Найкращий шанс випав Попову, однак на 83-й хвилині ударом головою влучив у стійку після подачі Олександра Піхальонка з кутового.

  • Ліга чемпіонів. Плейоф кваліфікації, перший матч

“Динамо” — РБ “Зальцбург” 0:2

Голи: Нене, 29, Чергорд, 50.

Матч-відповідь раунду плейоф між “Динамо” та “Зальцбургом” відбудеться 27 серпня. Команди проведуть поєдинок у Зальцбурзі. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Зазначимо, переможець протистояння отримає путівку до основної стадії Ліги чемпіонів, а команда, яка програє, виступатиме в Лізі Європи.