“Кривбас” зазнав поразки від “Бетіса” в першому матчі плейоф відбору Ліги конференцій (відео)

Криворізький “Кривбас” поступився іспанському “Бетісу” у першому матчі плейоф раунду кваліфікації Ліги конференцій сезону 2024/25. Зустріч, що відбулася в словацькому місті Кошице, завершилася з рахунком 0:2.

“Кривбас” міг відкрити рахунок вже на третій хвилині першого тайму: Іван Дібанго виконав навіс у штрафний майданчик іспанської команди, але захисники змогли вибити м’яч.

Іспанська команда першою розпечатала ворота українців на 13-й хвилині матчу. Чімі Авіла добив м’яч у ворота з близької відстані після того, як голкіпер “Кривбасу” Андрій Кліщук відбив удар Серхіо Альтіміри з дальньої дистанції.

Через десять хвилин після цього Максим Луньов з “Кривбаса” виконав кутовий, але ніхто з партнерів по команді не зміг замкнути передачу. До кінця тайму “Бетіс” домінував у володінні м’ячем, і команди пішли на перерву за рахунку 1:0.

На початку другого тайму підопічні Мануеля Пеллегріні збільшили свою перевагу в рахунку. На 62-й хвилині Родрі прорвався з правого флангу до штрафного майданчика “Кривбаса” і відправив м’яч у дальній кут.

У підсумку матчу “Кривбас” виконав чотири удари, але три з них не влучили у ворота. Фінальний свисток зафіксував перемогу “Бетіса” з рахунком 2:0.

  • Ліга конференцій. Плейоф кваліфікації

“Кривбас” (Україна) — “Бетіс” (Іспанія) — 0:2

Голи: Авіла, 13, Родрі, 62

Матч-відповідь відбудеться в четвер, 29 серпня, на стадіоні “Беніто Вільямарін” у Севільї. Початок гри заплановано на 22:00 за київським часом.

Переможець цього протистояння потрапить до основної стадії Ліги конференцій, а команда, що зазнає поразки, завершить свою участь у єврокубках.