Джейк Пол оголосив суму гонорару за бій з Майком Тайсоном

Відомий YouTube-блогер та боксер Джейк Пол розповів, що його бій з легендою боксу Майком Тайсоном принесе йому 40 мільйонів доларів.

“Я тут, щоб заробити 40 мільйонів доларів і нокаутувати легенду. Мені все одно на все інше. Це він хотів, щоб наш поєдинок був професійним. Він хоче, щоб його задниця опинилася у реальному нокауті.

Щоразу бійці сидять поруч зі мною і кажуть: “Це ютубер, пацан із Disney”, а потім вони опиняються на канвасі. Цього разу все буде так само. Я запропонував цю угоду старому засранцю, ми підписали контракт з Netflix і принесли його йому. Можеш не дякувати, синку”.

Нагадаємо, спочатку бій Майка проти Пола було призначено на 20 липня, але через проблеми зі здоров’ям у Тайсона його було перенесено. У результаті Тайсона на поєдинок 20 липня замінив Майк Перрі, у минулому відомий боєць UFC, який згодом перейшов у кулачні бої. Джейк здобув упевнену перемогу технічним нокаутом.

Новою датою поєдинку Тайсон – Пол обрано 15 листопада. Івент планується на арені AT&T Stadium у місті Арлінгтон, штат Техас, США. В андеркарді поєдинку пройде бій-реванш між Кеті Тейлор та Амандою Серрано.

30 червня Залізному Майку виповнилося 58 років. У листопаді 2020 року Тайсон провів виставковий бій з ексчемпіоном світу у п’яти вагових категоріях Роєм Джонсом. Поєдинок завершився внічию. В андеркарді івенту Джейк Пол нокаутував Нейта Робінсона.

Останній професійний бій Тайсон провів у 2005 році. Майк поступився технічним нокаутом у шостому раунді ірландцю Кевіну Макбрайду.

Читайте також: