Дерев’янченко програв бій Мбіллі одноголосним рішенням суддів

У канадському Квебеку відбувся бій між українським боксером суперсередньої ваги Сергієм Дерев’янченком (15-6, 10 КО) та французом Крістіаном Мбіллі (28-0, 22 КО). Українець зазнав поразки одноголосним рішенням суддів.

Мбіллі з першого раунду захопив ініціативу і виглядав впевненіше, а в третьому раунді Дерев’янченко отримав травму лівої руки, через яку весь бій відбоксував фактично однією правою рукою. Проте, на честь українця, він зумів протриматися всю дистанцію поєдинку з 10 раундів, але рішення суддів було одноосібним – 100:90, 99:91, 99:91 на користь Мбіллі.

Дерев’янченко зазнав своєї шостої поразки на професійному рингу, тоді як Мбіллі, як і раніше, не знає гіркоти поразок. Для француза цей бій став другим за три останні місяці – у травні Крістіан переміг британця Марка Геффрона технічним нокаутом у першому раунді.

У поєдинку з Сергієм Дерев’янченком Мбіллі успішно провів восьмий захист титулу WBC Continental Americas у другій середній вазі. Українець раніше розповів, що планує виступати на професійній арені ще близько двох років, а його головною метою залишається завоювання титулу.

Читайте також: