Баррі Гірн назвав переможця реваншу Усик – Ф’юрі

Засновник та голова промоутерської компанії Matchroom Sport Баррі Гірн вважає, що володар поясів WBO/WBA/IBO/WBC у хевівейті Олександр Усик (22-0, 14 КО) впевнено переможе екс-чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) у повторному поєдинку.

“Нам потрібно влаштувати цей бій [Ф’юрі та Джошуа]. Особисто я думаю, що Усик переможе Ф’юрі в реванші. Буде простіше зробити поєдинок, якщо Ф’юрі переможе Усика, тому що якщо Джошуа поб’є Дюбуа, то тоді у них буде уніфікація, адже Ентоні отримає титул IBF.

Усик – чемпіон світу найвищого класу, але він не настільки комерційно привабливий, як Тайсон Ф’юрі. Так що, що б не сталося в бою Ф’юрі – Усик, ми вважаємо, що Ей Джей переможе, хоча не варто відчувати ейфорію, адже в бою з Дюбуа нічого не ясно. Але якщо припустити, що він переможе, то немає більшого бою, ніж Ф’юрі – Джошуа”.

У своєму останньому бою в ніч на 19 травня Усик завдав Тайсону Ф’юрі першої поразки у професійній кар’єрі в бою, який пройшов на Kingdom Arena в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Перемогу було присуджено українцю роздільним рішенням суддів: 115-112, 113-114 та 114-113.

Згодом Усик виступив зі зверненням, в якому заявив, що віддає пояс IBF переможцю британського дербі між своїми двома колишніми опонентами по рингу – Даніелем Дюбуа та Ентоні Джошуа. Таким чином, Олександр втратив статус абсолютного чемпіона світу в хевівейті, який мав понад місяць.

Між Усиком та Ф’юрі укладено угоду на повторний поєдинок. “Циганський король” офіційно активував опцію реваншу. Другий бій Олександра та Тайсона відбудеться 21 грудня 2024 року в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Читайте також: