Світоліна, Калініна та Володько зіграють в основній сітці WTA 500 в Монтереї

Три українські тенісистки виступатимуть на турнірі WTA 500 у Монтереї, основна частина якого стартує в понеділок, 19 серпня.

До основної сітки змагань напряму потрапили колишня перша ракетка України Еліна Світоліна та Ангеліна Калініна. Крім того, дві українські гравчині — Катерина Байндль та Катерина Володько — взяли участь у кваліфікації турніру WTA 500 у Монтереї.

Катерині Байндль у фіналі кваліфікації не вдалося здолати свою суперницю — сербську тенісистку Александру Круніч. У першій партії українка програла 3:6, допустивши два брейки на своїй подачі від представниці Сербії. У другій партії, після обміну брейками, Байндль знову програла гейм на своїй подачі та завершила гру з рахунком 3:6.

За підсумками фіналу кваліфікації до основної сітки потрапила лише Катерина Володько. У фіналі Володько зустрілася з представницею Мексики Юлією Гарсією. Українка двічі реалізувала брейк першому сеті та здобула перемогу з рахунком 6:2. Другий сет Катерина завершила за менше ніж 30 хвилин із рахунком 6:1, що дозволило їй пробитися до основної сітки турніру WTA 500 в Монтереї.

Зазначимо, WTA 500 у Монтереї є останнім підготовчим турніром перед US Open — четвертим турніром серії GrandSlam у сезоні 2024.

Читайте також: