Байндль та Володько пройшли до другого кола кваліфікації турніру WTA 500

Українські тенісистки Катерина Байндль та Катерина Володько успішно подолали перше коло кваліфікації турніру WTA 500 у мексиканському Монтерреї.

Байндль зустрічалася з представницею Швейцарії Конні Перрен – матч тривав лише 56 хвилин. У першій партії українка віддала суперниці всього три гейми, а другу взагалі забрала під “нуль”.

Володько ж зустрічалася з японкою Макото Ніномією – матч розтягнувся на всі три сети, продовжившись 2 години та 18 хвилин. У першій партії Катерина поступилася 5:7, але у другій діяла значно успішніше – завдяки трьом брейкам Володько виграла 6:4. У вирішальній третій партії суперницям довелося визначати переможця на тай-брейку – там щасливішою виявилася саме українка.

У другому колі кваліфікації турніру WTA 500 у мексиканському Монтерреї Катерина Байндль зіграє з представницею Сербії Александрою Крунич, а Катерина Володько протистоятиме мексиканці Юлії Гарсії. Обидві зустрічі відбудуться сьогодні, 18 серпня, і у разі успіху в них українки проб’ються до основної сітки турніру.

Читайте також: