“Динамо” переграло “Карпати” після швидкого голу суперників у матчі 3-го туру УПЛ

“Динамо” перемогло “Карпати” у матчі 3-го туру української Прем’єр-ліги (УПЛ) сезону-2024/25. Поєдинок, що відбувся на стадіоні “Україна” у Львові, завершився з рахунком 1:3 на користь “Динамо”.

Вже на 42-й секунді зустрічі “леви” вийшли вперед: Олег Очеретько в один дотик замкнув передачу Євгена Підлепенця з правого флангу.

Однак на середині першого тайму киянам вдалося зрівняти рахунок – на 23-й хвилині Олександр Піхальонок, завдяки рикошету, дальнім ударом спрямував м’яч під поперечину.

У другому таймі “Динамо” вирвалося вперед. На 58-й хвилині Владислав Ванат влучив у дальній нижній кут воріт після передачі Миколи Шапаренка в штрафному майданчику.

Попри тиск “Карпат” в останні 20 хвилин матчу, “Динамо” успішно відбивалося від численних атак львів’ян, а в компенсований час Андрій Ярмоленко встановив остаточний результат, реалізувавши пенальті.

Наступними матчами для “Динамо” стануть поєдинки раунду плейоф кваліфікації Ліги чемпіонів проти австрійського “Зальцбурга”, які відбудуться 21 і 27 серпня.

Своєю чергою “Карпати” 21 серпня зіграють з “Чорноморцем” у рамках третього попереднього етапу Кубка України. А 26 серпня “зелено-білі” проведуть виїзний матч проти ЛНЗ у 4-му турі УПЛ.

Читайте також: