“Карпати” розгромили “Кривбас” у матчі 2-го туру УПЛ

“Карпати” на своєму полі здобули велику перемогу над “Кривбасом” у поєдинку 2-го туру української Прем’єр-ліги – 3:0.

Наставник криворіжан Юрій Вернидуб активно задіяв ротацію після поразки від чеської “Вікторії” (1:2) у кваліфікації Ліги Європи. Бронзовий призер минулого сезону міг відкривати рахунок у матчі, але Олександр Кемкін відбив удар із пенальті у виконанні Максима Луньова. Голкіпер ще кілька разів врятував господарів, а під кінець тайму новачок УПЛ шокував суперника подвійним ударом. Спершу дебютний гол в елітному дивізіоні забив 19-річний Артур Шах, а Павло Полегенько після скидки Владислава Клименка потужним дальнім ударом повторно засмутив Андрія Кліщука.

Весь другий тайм “Кривбас” безуспішно атакував. Команда Владислава Лупашка впоралася з цим тиском, а під кінець матчу довела справу до розгрому – Кліщук відбив м’яч перед собою після пострілу Пабло Альвареса, а на добиванні успішно зіграв Амбросій Чачуа. Міг статися і четвертий гол, але Юрій Тлумак, який також встиг на добивання, був неточний з кута воротарського.

“Карпати” здобули першу перемогу після повернення в УПЛ та набрали чотири очки. Команда Вернидуба залишилася із трьома заліковими пунктами.

У четвер, 15 серпня, її чекає матч-відповідь кваліфікації ЛЄ в Пльзені, а через три дні “Кривбас” відправиться в гості до “Вереса” в рамках УПЛ. “Карпати” у третьому турі приймуть “Динамо” 17 серпня.

Читайте також: