Футболіст олімпійської збірної України Батагов перейшов до турецького “Трабзонспора”

Захисник олімпійської збірної України з футболу Арсеній Батагов офіційно приєднався до турецького клубу “Трабзонспор”. Про це повідомляє офіційна сторінка клубу в соцмережах.

22-річний Батагов приєднався до свого першого закордонного клубу після двох сезонів, проведених у складі “Зорі”. За луганський клуб він провів 63 матчі та здобув “бронзу” чемпіонату України в сезоні 2022/23.

Хоча “Трабзонспор” не оголошує суму трансферу, за даними порталу Transfermarkt, турецький клуб виплатить “Зорі” 1,83 мільйона євро. Контракт з українським захисником укладено на чотири сезони.

Турецький клуб розпочав сезон наприкінці липня з матчів кваліфікації Ліги Європи. Українець може дебютувати 15 серпня, коли “Трабзонспор” зустрінеться з віденським “Рапідом” у матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду (перший матч завершився з рахунком 0:1).

У сезоні 2023/24 Арсеній Батагов зіграв 31 матч за “Зорю”, у яких забив 2 голи та віддав 3 гольові передачі. Крім того, він провів 3 матчі за олімпійську збірну України на груповому етапі футбольного турніру Ігор-2024 у Парижі.

Читайте також: