Збірна України з футзалу в межах підготовки до чемпіонату світу проведе два спаринги

Збірна України з футзалу проведе два спаринги як підготовку до чемпіонату світу-2024 в Узбекистані – 28 серпня команда Олександра Косенка зіграє проти Боснії і Герцеговини, а 30 серпня протистоятиме Лівії.

Раніше Косенко оголосив список гравців, які братимуть участь у тренувальному зборі перед чемпіонатом світу-2024. До фінальної заявки увійдуть 14 виконавців. У рамках підготовки до фінальної частини світової першості “синьо-жовті” виступлять на турнірі в Португалії (22 – 25 серпня), де, окрім команди господарів, також зіграють збірні Куби та Коста-Ріки, після чого вирушать до Боснії і Герцеговини на проведення двох вищезазначених спарингів.

Чемпіонат світу-2024 пройде в Узбекистані. На турнірі команда Косенка зіграє у групі C та розпочне виступи на турнірі 15 вересня матчем проти фаворита квартету – збірної Аргентини. Через три дні “синьо-жовті” зіграють із Анголою. Завершить груповий етап українська команда матчем проти Афганістану 21 вересня.

Нагадаємо, збірна України пробилася на чемпіонат світу, обігравши Польщу (5:3) у вирішальному матчі елітного раунду кваліфікації. Крім “синьо-жовтих”, від Європи путівки на світовий форум отримали також Казахстан, Франція, Іспанія, Португалія, Нідерланди та Хорватія.

Читайте також: