Кам’янчани стали призерами чемпіонату України з академічного веслування

З 7 по 11 серпня у Києві пройшов чемпіонат України з академічного веслування серед юнаків та дівчат 2008-2009 р. н. і  2010-2011 р. н.

За нагороди боролися хлопці та дівчата з Кам’янського. Юним представникам ДЮСШ № 1 запам’яталася спортивна атмосфера, неймовірна конкуренція та активна підтримка глядачів і вболівальників.

Вихованці тренерів Дмитра Хоросоженко та Вікторії Жарікової показали такі результати:

  • Діана Хоросоженко: друге місце у складі збірного екіпажу в класі човнів 4х (дівчата) та шосте – у класі човнів 1х;
  • Єгор Ільїн: друге місце у складі збірного екіпажу в класі човнів 4х (юнаки), а також шосте – у класі човнів 1х і 2х (збірний екіпаж);
  • Тимофій Жук, Давид Циганок, Матвій Зайцев, Артур Голуб, Федір Радаєв та Ілля Жук: третє місце у класі човнів 8+ (збірний екіпаж Дніпропетровської області).

У класі човнів 2х четверте місце посіли Т. Жук і Д. Циганок. Юнацька четвірка (Т. Жук, Д. Циганок, Ф. Радаєв Федір та А. Голуб) фінішувала на шостій позиції.

“Вітаємо наших спортсменів та їхніх молодих, завзятих тренерів з високими результатами! Дякуємо Збройним Силам України за можливість тренуватись і брати участь у змаганнях!” – наголосили у ДЮСШ № 1.

Кам'янчани стали призерами чемпіонату України з академічного веслуванняКам'янчани стали призерами чемпіонату України з академічного веслування

Читайте також: