Юних кам’янчан запрошують до секції зі стрибків на акробатичній доріжці

Дівчаток та хлопчиків віком від 6 років запрошують до секції стрибки на батуті (стрибки на акробатичній доріжці). ⠀

Стрибки на акробатичній доріжці – складно-координаційний, максимально силовий, олімпійський вид спорту, з дуже розвиненою координацією руху та швидкістю реакції, який однаково підходить для хлопчиків та дівчаток, незалежно від комплектації тіла.

Займаючись цим видом спорту можна розвинути в собі такі якості, як:

  • спритність
  • гнучкість
  • стрибучість
  • координація
  • швидкість реакції
  • сила

Задачі, які насамперед стоять перед тренером та спортсменом – це гармонійний розвиток особистості, розвиток морально-вольових та фізичних якостей, і, звичайно, участь у змаганнях та виконання спортивних розрядів.

До секції стрибки на батуті (стрибки на акробатичній доріжці) запрошує тренер Віктор Аркадійович Хайманов. Заняття проходять на базі КЗ “Ліцей №1” (вул. Миколи Лисенка, 2а) та на базі СК “Прометей” (вул. Сергія Слісаренко, 5).

Усі питання можна задавати в Direct @trampoline.dp, або за номером телефону 097 00 588 28.

Більше інформації про спортивні заклади та секції, шукайте на нашому сайті у розділах “Спортивні заклади” та “Записатись на тренування“.

Сальто – акробатичний стрибок із перевертанням у повітрі через голову. Це складний елемент акробатики, для виконання якого насамперед необхідно гармонічно розвинути свій організм і домогтись хорошої фізичної форми.

Читайте також: