Кроуфорд відмовився від пояса WBO у напівсередній вазі

Колишній абсолютний чемпіон світу у двох вагових категоріях Теренс Кроуфорд (41-0, 31 КО) відмовився від пояса WBO у напівсередній вазі.

Новим чемпіоном світу за цією версією став Браян Норман, який раніше був “тимчасовим” чемпіоном. Очікується, що перший захист титулу 23-річний боксер проведе у грудні цього року.

У свою чергу Кроуфорд свої плани поки що не розкриває. Наприкінці липня 2023 року він переміг Еррола Спенса та став абсолютним чемпіоном світу у напівсередній вазі. Та перемога стала для Теренса сороковою у кар’єрі та 31-ю достроковою.

Пізніше у непереможеного американця було відібрано пояс IBF через недотримання зобов’язання щодо захисту чемпіонського поясу проти призначеного претендента – Джарона Енніса.

А ось у серпні Теренс відібрав у Ісраїла Мадрімова титул WBA у першій середній вазі та став чемпіоном уже у четвертій ваговій категорії. Раніше 36-річний американець володів чемпіонськими поясами у напівсередньому, першому напівсередньому та легкому дивізіонах.

Побитися з Кроуфордом виявляв бажання володар поясу WBO International у напівсередній вазі Верджіл Ортіс, який днями переміг українця Сергія Богачука та став тимчасовим чемпіоном за версією WBC у першій середній вазі.

Читайте також: