Тайсон Ф’юрі: “Ймовірно, я завершу свою кар’єру в найближчі кілька років”

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Тайсон Ф’юрі розповів, що може завершити кар’єру в найближчі кілька років.

“Я так довго був закоханий у бокс – з самого дитинства – і зараз мені 34. Мабуть, у найближчі кілька років я завершу свою кар’єру. Це були стосунки кохання та ненависті. Іноді вони були токсичними. Коли все добре, це дуже добре, а коли погано, це дуже токсично.

Я багато разів хотів піти, але це завжди тягнуло мене назад. Це як величезний наркотик і залежність. Коли я приходжу в цей спортзал, бокс знущається з мого тіла, мого розуму, моєї душі. Але потім я відчуваю, що він доводить мене до екстазу. Кайф неймовірний. Він дає мені найбільші злети, але також і найнижчі падіння”.

Ф’юрі у своєму останньому бою програв українцю Олександру Усіку у травні. “Циганський король” поступився своїм титулом чемпіона WBC у суперважкій вазі. Українець, завдяки цій перемозі, зібрав усі головні чемпіонські пояси та став абсолютним чемпіоном у хевівейті.

Між Усиком та Ф’юрі укладено угоду на повторний поєдинок. “Циганський король” офіційно активував опцію реваншу. Другий бій Олександра та Тайсона відбудеться 21 грудня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Читайте також: