Джошуа: “Усик знову візьме гору над Ф’юрі”

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа вважає, що володар поясів WBO/WBA/IBO/WBC у хевівейті Олександр Усик переможе екс-чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі у їхньому другому поєдинку.

“Я думаю, що це буде важкий бій на ранньому етапі, але потім мені здається, що Усик знову візьме гору. Він класний боєць, і я відчуваю, що Усик один із найкращих. Ось чому я думаю, що він переможе”, – сказав Джошуа.

У своєму останньому бою в ніч на 19 травня Усик завдав Ф’юрі першої поразки у професійній кар’єрі в бою, який пройшов на Kingdom Arena в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Перемогу було присуджено українцю роздільним рішенням суддів: 115-112, 113-114 та 114-113.

Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. Також український боксер став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.

Згодом Усик виступив зі зверненням, в якому заявив, що віддає пояс IBF переможцю британського дербі між своїми двома колишніми опонентами по рингу – Даніелем Дюбуа та Ентоні Джошуа. Таким чином, Олександр втратив статус абсолютного чемпіона світу в хевівейті, який мав понад місяць.

Між Усиком та Ф’юрі укладено угоду на повторний поєдинок. “Циганський король” офіційно активував опцію реваншу. Другий бій Олександра та Тайсона відбудеться 21 грудня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Читайте також: