Марта Костюк розгромно переграла першу ракетку Німеччини на старті WTA 1000 в Торронто

Перша ракетка України Марта Костюк (20 WTA) здобула упевнену перемогу над першою ракеткою Німеччини Татьяною Марією (67 WTA) за два сети.

Костюк завершила перший сет за 24 хвилини з розгромним рахунком 6:0, що стало третім поспіль таким результатом для німкені на всіх турнірах.

У другому сеті Марії вперше вдалося виграти гейм. Німкеня вдало захистила свою подачу після семи розіграшів та повела в сеті. Однак українці вистачило двох геймів, щоб перехопити лідерство — Марта здійснила свій четвертий брейк у матчі, а потім закріпила перевагу на своїй подачі.

На подачі за рахунку 5:2 Костюк вийшла подавати на матч і з першої спроби завершила зустріч. Поєдинок тривав 55 хвилин, за цей час Марта зробила чотири ейси та лише одну подвійну помилку.

  • WTA 1000. Торонто. 1/32 фіналу

Татьяна Марія (Німеччина) — Марта Костюк (Україна, 11) — 0:2 (0:6, 2:6)

В 1/16 фіналу може відбутися “українське дербі”: Марта Костюк зіграє проти Еліни Світоліної, якщо українка у своєму стартовому матчі здолає американку Шелбі Роджерс.

В основі WTA 1000 у Торонто загалом стартують чотири українки. Крім Костюк та Світоліної на турнірі також зіграють Даяна Ястремська та Леся Цуренко.

Читайте також: