“Б’є набагато сильніше, чіткіше та з більшою швидкістю”: Гантер назвав фаворита бою Джошуа-Дюбуа

21 вересня відбудеться поєдинок двох представників хевівейту Ентоні Джошуа (28-3, 25 KO) та Даніеля Дюбуа (21-2, 20 KO). Ареною для івента стане лондонський стадіон “Вемблі”.

Тимчасовий чемпіон WBA в суперважкій вазі Майкл Гантер (23-1-2, 16 КО) назвав фаворита майбутнього поєдинку.

“Думаю, що Ентоні Джошуа нокаутує його. Даніель сильний, у нього велика сила духу та волі, вся його сім’я займається боксом, йому є чим пишатися, але я думаю, що в останньому бою з Хрговичем він занадто багато пропустив. Він використовував голову, щоб блокувати удари правою, що, на мою думку, було жахливим планом. Я не думаю, що він зможе зробити це з Ентоні Джошуа. Ентоні б’є набагато сильніше, чіткіше та з більшою швидкістю – він гострий, коли справа доходить до цих ударів, я бився з ним у ринзі”, – сказав Гантер в коментарі Boxing Social.

На кону поєдинку Джошуа та Дюбуа буде стояти титул IBF, від якого відмовився Усик. Переможець бою зустрінеться з переможцем реваншу Усик-Ф’юрі, який заплановано на 21 грудня. Букмекери фаворитом вважають Джошуа, вони виставили на нього коефіцієнт 1.22 проти 4.6 на перемогу Дюбуа.

Нагадаємо, в червні Дюбуа у восьмому раунді завершив бій із Філіпом Хрговичем. Британський суперважковаговик завоював титул “тимчасового” чемпіона IBF. Джошуа в останньому бою здобув перемогу над екс-чемпіоном світу в UFC Френсісом Нганну.

Читайте також: