“Головний план – перемогти Дюбуа”: Хірн хоче, щоб Джошуа бився з переможцем реваншу Усик-Ф’юрі

21 вересня відбудеться поєдинок двох представників хевівейту Ентоні Джошуа (28-3, 25 KO) та Даніеля Дюбуа (21-2, 20 KO). Ареною для івента стане лондонський стадіон “Вемблі”.

На кону поєдинку стоятиме титул IBF, від якого відмовився Усик. Переможець бою зустрінеться з переможцем реваншу Усик-Ф’юрі.

Голова Matchroom Boxing Едді Хірн розповів, що бачить саме Джошуа фаворитом майбутнього суперпоєдинку.

“Головний план – перемогти Даніеля Дюбуа 21 вересня, а потім битися за титул абсолютного чемпіона проти переможця поєдинку Усик – Ф’юрі. Не думаю, що в Ей Джея є ще чотири або п’ять років, але хто знає. Він у найкращій формі за все своє життя, любить свій бокс і дуже щасливий. Тож, поки все так, ми продовжуємо. Я хотів би, щоб він переміг Дюбуа, а потім двічі бився з переможцем бою Усик – Ф’юрі”, – цитує Хірна Boxing News 24.

Нагадаємо, бій-реванш між українцем Олександром Усиком і британцем Тайсоном Ф’юрі відбудеться 21 грудня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Напередодні у головному поєдинку боксерського шоу в Ер-Ріяді Усик переміг Ф’юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114). Українець став першим абсолютним чемпіоном у надважкому дивізіоні з 1999 року.

Читайте також: