NAVI поступилися Liquid у другому матчі BLAST Premier Fall Groups 2024

Українська кіберспортивна команда Natus Vincere (1) зазнала поразки від Liquid (14) у фіналі верхньої сітки групового етапу турніру BLAST Premier Fall Groups 2024 з гри Counter-Strike 2.

Поєдинок завершився з рахунком 2:1. На першій мапі Anubis українці вже у першій половині встановили повний контроль над грою, вирвавшись вперед на чотири раунди, , але після зміни сторін віддали 9 раундів американцям і програли карту.

Другу мапу Mirage Natus Vincere виграли з рахунком 13:2, не залишивши суперникам шансів на камбек. Таким чином, вирішальним став десайдер Inferno.

На ньому українці знову почали з переваги 7:0, але американці не зламалися, зрівняли рахунок і навіть вийшли вперед, чого вистачило для перемоги (11:13).

Останній раунд був напруженим: Natus Vincere були близькі до того, щоб перевести гру в овертайми, але їм не вистачило кількох секунд, щоб знешкодити бомбу.

  • BLAST Premier Fall Groups 2024. Другий матч

Liquid (США) — Natus Vincere (Україна) 2:1 (13:11 Anubis, 2:13 Mirage, 13:11 Inferno)

За результатами другого матчу українці потрапили до нижньої сітки, де у фіналі змагатимуться проти переможця пари Virtus.pro (7) — BIG (24). Варто зазначити, що у першому матчі “народжені перемагати” розгромно переграли BIG.

Склад команди NAVI: Валерій “b1t” Ваховський (Україна); Юстінас “jL” Лекавічус (Литва); Алексі “Aleksib” Віролайнен (Фінляндія); Міхай “iM” Іван (Румунія); Ігор “w0nderful” Жданов (Україна); Андрій “B1ad3” Городенський (тренер, Україна).

Нагадаємо, що нещодавно NAVI стали переможцями Esports World Cup 2024. А наприкінці березня “народжені перемагати” також здобули титул чемпіонів найпрестижнішого турніру з CS 2 — PGL Major Copenhagen 2024.

Читайте також: