Коноплянка поділився думками про можливий трансфер гравця NAVI до kONO.ECF

Екс-футболіст збірної України Євген Коноплянка, який нині активно розвиває власну кіберспортивну організацію kONO.ECF, не виключає можливості підписання легендарного гравця в CS:GO Олександра “S1mple” Костильова, якщо його відпустять NAVI.

“Як вибираємо гравців для підписання? У нас цілі дуже високі. Як би це зараз смішно не виглядало, я ставлю завжди, у спорті, у кіберспорті, високі цілі. Тому ми хочемо бути командою тир-1 і побачити, що таке мейджор.

Але я хочу сказати, що ми дивитимемося, наскільки прогресують хлопці. Тому що вони розуміють, що їм потрібно все краще і краще розуміти одне одного, щодня прогресувати. Тому що якщо прогресу не буде, як ви розумієте, як і у великому футболі, ми будемо змушені робити якісь зміни.

Ну, ми бачимо, що у нас є прогрес, і ми йдемо до цієї мети. Але, знаєте, все в житті може статися. Якщо подивитися, навіть на S1mple. S1mple зараз без команди. Так і B1ad3 (Андрій Городенський – тренер NAVI), каже в інтерв’ю, що треба починати з тир-3 команди зараз. Тому, якщо B1ad3 відпускає Сашка, ми можемо розглядати цей варіант також”, – сказав Коноплянка.

Зазначммо, Олександр Костилєв залишається поза активною грою з 26 жовтня 2023 року. За цей час він зіграв лише один офіційний матч у складі Falcons. Команда зазнала поразки від Metizport з рахунком 1:2.

Читайте також: