Олімпійська збірна України програє Аргентині та завершує свій виступ на іграх в Парижі (відео)

30 липня в Ліоні олімпійська збірна України провела свій третій поєдинок в межах літніх Ігор-2024. Суперником була збірна Аргентини.

У попередніх матчах синьо-жовті поступилися Іраку (1:2) та вирвали перемогу в Марокко (2:1). Перед заключним туром усі чотири команди в групі В набрали по три очки. Тож для збірної України матч був надважливим.

На початку матчу домінувати почали представники Південної Америки, зокрема Альварес небезпечно пробив над дев’яткою. Українці відповіли ударом Батагова з передачі Криськіва зі штрафного, але суперники заблокували.

Надалі гра пішла більш спокійно. Але перед перервою підопічні Хав’єра Маскерано активізувалися, і відкрили рахунок на 47-й хвилині. Альмада потужним ударом із півкола не залишив шансів Фесюну.

Українці створили свій момент аж на 68-й хвилині — Криськів здалеку перевірив Руллі. Потім не зміг реалізувати шанс Краснопір, який після класного закидання Федора пробив у суперника, також Отаменді заблокував спробу Очеретька.

В компенсований час у ворота українців забили вдруге. Ечеверрі вдало зіграв на добиванні. Українці відповіли ударами Велетня й Очеретька, але відіграти бодай гол не зуміли. Поразка від аргентинців означає, що команда Руслана Ротаня посіла третє місце в групі й завершила боротьбу.

Олімпіада-2024. Чоловічий футбольний турнір. Група В

Україна — Аргентина — 0:2 (0:0)

Голи: Альмада (47), Ечеверрі (90+1).

Україна: Фесюн, Крупський, Мартинюк (Сич, 68), Таловєров, Рубчинський, Михайленко (Федор, 59), Брагару (Очеретько, 59), Хлань (Велетень, 78), Сікан (к) (Краснопір, 59), Батагов, Криськів.

Аргентина: Руллі, Ді Чезаре, Солер (Аміоне, 68), Фернандес (Сенон, 68), Медіна, Альварес (Бельтран, 81), Альмада (Ечеверрі, 81), Луган, Гонду (Ессе, 59), Отаменді (к), Сімеоне.

Читайте також: