Лунін увійшов до складу “Реалу” на турне в США

Український голкіпер Андрій Лунін увійшов до складу мадридського “Реалу” на літнє турне в США.

“Бланкос” вирушили за океан, де проведуть у серпні поєдинки з “Міланом”, “Барселоною” та “Челсі”. Увечері в неділю команда прибула до Чикаго. Зазначимо, що частина гравців приєднається до складу після Олімпіади-2024.

Для Луніна, як і раніше, залишається відкритим питання клубу наступного сезону. “Реал” очікує, що Андрій продовжить контракт до 2029 року. В іншому випадку, для українця існують варіанти трансферу цього літа або відхід вільним агентом через рік. Сам Лунін не хоче продовжувати чинну угоду. На його рішення вплинув вихід Куртуа в основі на фінал Ліги чемпіонів проти дортмундської “Боруссії” (2:0), коли бельгієць тільки-но оговтався після тривалої травми.

Серед претендентів на українця називали “Челсі”, який був готовий обміняти Андрія на Кепу Аррісабалагу з доплатою. Однак згодом з’явилася інформація, що “сині” переключилися на воротаря “Вільярреала” Філіпа Йоргенсона.

Лунін у сезоні 2023/24 провів 31 матч за “Реал” у всіх турнірах. Воротар пропустив у них 32 м’ячі та 12 поєдинків відіграв “на нуль”.

“Реал” в минулому сезоні став чемпіоном Іспанії та тріумфував у Лізі чемпіонів. У першому турі нового розіграшу Прімери “бланкос” зіграють із “Мальоркою” 18 серпня.

Читайте також: