Стало відомо, хто замінить тренера “Металіста 1925”

Екс-тренера “Металіста 1925” Віктора Скрипника замінив Сергій Карпенко. Від 28 липня він – виконувач обов’язків головного тренера харківського клубу.

Про це повідомляє офіційний сайт команди.

Нагадаємо, Скрипник подав у відставку з посади головного тренера, коли його команда програла “Лівому берегу” у “турнірі чотирьох” за право замінити в УПЛ “Дніпро-1” в сезоні-2024/2025.

Карпенка вже представили команді, під його керівництвом відбулося перше тренування “Металіста 1925”. Він добре знайомий з командою, адже від початку минулого сезону працював старшим тренером юнацької команди “Металіста 1925” та готував її ж, але вже, як “Металіст 1925 Б” до старту в Другій лізі.

Карпенко у професійному футболі дебютував у рідному Борисполі в складі “Борисфена”. Також виступав у складі харківських “Арсенала” та “Гелоіса”, Нафтовика”, “Кривбаса”, “Львова” та “Титана”.

Тренерську роботу розпочав у аматорських клубах “Авангард” (Бзів) та “Полісся” (Ставки). Разом із “Нивою” (Бузова) Карпенко виграв Другу лігу в сезоні 2022\2023. Також його визнали найкращим тренером того сезону. З літа 2023-го року Сергій Васильович очолював юнацьку команду “Металіста 1925”.

Читайте також: