Калініна поступилася польці Френх у чвертьфіналі турніру WTA 250 в Чехії

Українська тенісистка Ангеліна Калініна (47 WTA) вибула у чвертьфіналі турніру WTA 250 у Чехії, поступившись у трьох сетах польській тенісистці Магделені Френх (57 WTA).

На початку першого сету тенісистки активно обмінювались брейками та мали можливість відіграти по три брейкпойнти, однак обидві не зуміли реалізувати їх. За рахунку 2:2 Ангеліна скористалася двома програними геймами на подачі Магдалени і завершила сет перемогою, вигравши чотири гейми поспіль.

У другому сеті Френх не віддала суперниці жодного гейму. Відсоток перших подач у Магдалени становив 82%, а українка програла три гейми на власній подачі.

Третій сет розпочався з двох перемог Френх, і хоча Калініна зуміла взяти гейм, полька скористалася подвійними помилками та трьома програними геймами на подачі від українки. Таким чином Магдалена забрала третій сет.

Тенісистки провели на корті 2 години і 8 хвилин, за цей час Ангеліна зробила дев’ять подвійних помилок.

  • WTA Prague Open. Прага. 1/4 фіналу

Магдалена Френх (Польща) — Ангеліна Калініна (Україна) 2:1 (2:6, 6:0, 6:1)

Зазначимо, що Ангеліна Калініна представлятиме Україну на тенісній Олімпіаді-2024. Олімпійський турнір з тенісу стартує у суботу, 27 липня. Перед цим у четвер, 25 липня, відбудеться жеребкування сіток турніру.

Читайте також: