“Динамо” – “Партизан”: де дивитися та прогнози букмекерів на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

У вівторок, 23 липня, київське “Динамо” зустрінеться з сербським “Партизаном” у першому матчі другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів сезону 2024/25.

З огляду на повномасштабне вторгнення росіян проти України, номінально домашній матч для киян відбудеться в польському Любліні на стадіоні “Арена Люблін”. Стартовий свисток пролунає о 21:00 за київським часом.

Минулого сезону “Динамо” посіло друге місце в УПЛ, поступившись “Шахтарю” у боротьбі за золоті медалі. Натомість “Партизан” завершив чемпіонат Сербії на другій позиції.

Де дивитися матч “Динамо” – “Партизан”

В Україні поєдинок між “Динамо” і “Партизаном” транслюватимуть телеканали 2+2, Динамо TV, офіційний YouTube-канал “біло-синіх” і YouTube-канал FootballHub. Також гру можна буде дивитися на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Прогнози букмекерів на матч між “Динамо” та “Партизаном”

Букмекери вважають фаворитом майбутнього матчу віцечемпіона України. Ставка на перемогу “біло-синіх” має коефіцієнт 1,58. Нічия оцінюється в 4,15, а виграш сербського клубу – 5,40.

Ставки на прохід команди Олександра Шовковського до третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів мають коефіцієнт 1,41. Успіх “Партизана” оцінюється в 2,88.

Матч-відповідь між сербським і українським клубами відбудеться в середу, 31 липня, у Белграді. Початок – о 21:00 за київським часом. З метою безпеки обидва матчі між “Динамо” і “Партизаном” пройдуть без виїзних уболівальників.

Зазначимо, що переможець пари “Динамо” – “Партизан” у третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів зустрінеться зі шотландським “Рейнджерсом”.

Читайте також: