Артем Довбик залишається в “Жироні” на сезон 2024/25

Форвард збірної України Артем Довбик вирішив залишитися в іспанській “Жироні” як мінімум на сезон 2024/25. Про це повідомляє видання AS.

Минулого сезону Довбик, який став найкращим бомбардиром чемпіонату Іспанії, був пов’язаний із можливим переходом до “Атлетіко”. Відомо, що трансфер вже був узгоджений на початку червня. Крім того, інтерес до українця проявляв італійський “Наполі”.

AS також зазначає, що підписання форварда розглядали англійський “Вест Гем” та неназваний клуб із Саудівської Аравії, який пропонував “Жироні” 15 мільйонів євро за перехід. Проте Довбик вирішив залишитися в “Жироні”.

На користь каталонського клубу зіграла важлива роль Довбика в команді під керівництвом Мічела, де Артем був ключовим гравцем стартового складу та готується дебютувати у груповому раунді Ліги чемпіонів.

Щодо трансферу в “Атлетіко”, мадридський клуб робив “Жироні” офіційну пропозицію вартістю 25 мільйонів євро, але каталонці вважали цю суму недостатньою.

Таким чином, новий сезон, який стартує в Ла Лізі 18 серпня, Довбик розпочне в складі своєї нинішньої команди. За місяць “Жирона” вперше в історії зіграє в Лізі чемпіонів, куди кваліфікувалася безпосередньо до групового раунду завдяки третьому місцю в національному чемпіонаті.

В минулому сезоні в складі “Жирони” Артем зіграв 39 матчів, забив 24 голи та віддав 10 результативних передач.

Читайте також: