Даяна Ястремська пробилася до другого кола Вімблдону-2024

Українська тенісистка Даяна Ястремська сьогодні стартувала у першому колі Вімблдону-2024, де у двох сетах обіграла аргентинку Надю Подороску.

Матч тривав 1 годину та 36 хвилин. Перша партія склалася для Даяни дуже легко – вже в її дебюті вона змогла повести з брейком, а в результаті тріумфувала з рахунком 6:1.

Другий сет також розпочався з очевидної переваги Ястремської – завдяки двом брейкам вона повела 3:0 у партії, але дозволила Подоросці повернутися у гру. Аргентинка відіграла відставання і перевела гру на тай-брейк, де Ястремська все ж таки підтвердила свій статус фаворита пари і взяла гору над суперницею.

У другому колі Вімблдону-2024 Ястремська зіграє проти Варвари Грачової, яка сьогодні обіграла ще одну українку – Лесю Цуренко.

Сьогодні на турнірі свої перші матчі проведуть ще дві українки: Марта Костюк грає з Ребекою Шрамковою зі Словаччини, а Юлія Стародубцева протистоятиме представниці Бельгії Алісон ван Ейтванк.

Британський турнір Великого шолома проходитиме з 1 по 14 липня. У минулорічному розіграші Вімблдону найкращою серед українок стала Еліна Світоліна, яка дійшла до півфіналу.

Читайте також: