Англія та Словенія не відзначилися голами: як минув перший тайм Євро-2024

У вівторок, 25 червня, в німецькому Кельні, на “Штадіон Кельн”, проходить поєдинок 3 туру групового етапу Євро-2024 в групі С, в якому грають національні збірні Англії та Словенії.

Англія зараз має 4 очки і майже гарантовано виходить з групи. Хоча вболівалники незадоволені своєю командою. У першому матчі проти Сербії англійці забили гол на початку гри, але потім віддали перевагу супернику, хоча він нею не скористався. У грі проти Данії англійцям прийшлося важкувато, доводилося бути часто в обороні, що викликало багато критики з боку шанувальників. Словенія, зіграла внічию в обох своїх матчах і ще має шанси на вихід з групи.

На початку матчу словенці почали пресинг та англійці неспішно почали переводити гру в своє русло. І на 20-й хвилині збірна Англії забиває, але лайнсмен відразу піднімає прапорець. Сака замкнув дальню штангу після прострілу Фодена, але суддя помітив офсайд у розвитку англійської атаки. Голу не було.

На 35-й хвилині знову непогано зіграли англійці. Фоден виконав штрафний удар із досить пристойної відстані. М’яч пролетів над словенською стінкою, але Облак встиг переміститися у кут воріт.

Перший тайм так і скінчився нічиєю, арбітр навіть не додавав додаткових хвилин.

Склад команд

Англія: Пікфорд – Вокер, Стоунз, Гехі, Тріпп’єр – Галлахер, Райс – Сака, Беллінгем, Фоден – Кейн

Запас: Рамсдейл, Хендерсон, Шоу, Александер-Арнольд, Конса, Данк, Тоуні, Гордон, Воткінс, Боуен, Езе, Гомес, Палмер, Вортон, Майну

Словенія: Облак – Карнічнік, Дркушич, Бійол, Янжа – Стоянович, Гнезда-Черін, Елшнік, Млакар – Шпорар, Шешко

Запас: Белец, Векич, Балковец, Блажич, Станкович, Вербич, Ловрич, Куртич, Хорват, Віпотнік, Целар, Брекало, Жугель, Зелькович, Ілічич

Арбітр: Клеман Тюрпен (Франція)

Читайте також: