Останні новини

Угорщина вириває перемогу та третє місце у Шотландії завдяки голу на 90+10 хвилині (відео)

- 24 Червня 2024, 00:06

У неділю, 23 червня, збірні Шотландії та Угорщини зійшлися в матчі заключного третього туру групи A фінальної частини Євро-2024. Поєдинок проходив на “Штутгарт Арені” у Штутгарті.

На початку другого тайму Угорщина мала неабиякі шанси забити: Шаллай отримав коротку передачу в штрафному майданчику та пробив в один дотик. М’яч був спрямований у центр воріт, але Ганн відбив його ногою.

Шотландія теж не розгубилася, Шаллай підхопив пас у штрафному майданчику та завдав удару, але м’яч заблоковано одним з гравців оборони.

На 70-й хвилині матчу стався жахливий інцидент: форвард збірної Угорщини Барнабаш Варга впав після жорсткого зіткнення з голкіпером збірної Шотландії Ангусом Ганном. Він не зміг піднятися самостійно і отримав термінову медичну допомогу, після чого його вивезли з поля на ношах. Через це зіткнення Угорщина вимагала призначити пенальті, але після перегляду VAR арбітр Факундо Тельо вирішив цього не робити.

У доданий час Угорщина намагалася здобути перемогу. На 90+2 хвилині форвард Кевін Чобот влучив у штангу, а на 90+10 хвилині завершив контратаку після пасу Рональда Шалаї. Таким чином, поєдинок завершився із рахунком 1:0 на користь Угорщини.

Угорщина (3 очки) завершила турнір на третій позиції, зберігаючи шанси на вихід до 1/8 фіналу як одна з чотирьох найкращих команд, що зайняли треті місця у своїх групах. Шотландія (1 бал) опинилася на останньому місці та вибула з турніру.

Читайте також:

 

По темі