Бельгія здолала Румунію, загостривши боротьбу в групі України на Євро-2024: гарячі моменти матчу (відео)

У суботу, 22 червня, збірні Бельгії та Румунії зустрілися в матчі другого туру групи Е фінальної частини Євро-2024. Поєдинок пройшов “Рейн Енергі Штадіон” у Кельні.

Збірна Бельгії довго не думала та вже відкрила рахунок на 2 хвилині матчу: Лукаку помітив партнера у вдалій позиції на межі штрафного майданчика та віддав на нього гарний пас. Тілеманс довго не думаючи, пробиває у лівий нижній кут воріт. Рахунок став 1:0 на користь Бельгії.

Після перерви бельгійська команда продовжила атакувати. На 64-й хвилині Лукаку забив гол низьким ударом у ближній кут, використавши передачу від Кевіна Де Брюйне. Однак після перегляду відеоповтору (VAR) арбітр скасував гол через офсайд.

Втім, на 79-й хвилині Бельгія таки подвоїла рахунок: після передачі від голкіпера Куна Кастельса забив півзахисник Кевін Де Брейне. Таким чином, поєдинок завершився із рахунком 2:0 на користь бельгійців.

Усі команди групи E наразі мають по три очки, проте Україна займає останнє місце через від’ємну різницю м’ячів (-2). У третьому турі Бельгія зіграє з Україною, а Румунія зустрінеться зі Словаччиною. Матчі відбудуться 26 червня.

Стартові склади

  • Бельгія: Кастельс – Фаес, Вертонген, Теат – Кастань, Онана, Тілеманс, Доку – Де Брюйне – Лукебакіо, Лукаку.
  • Румунія: Ніце – Раціу, Дрегушин, Бурка, Банку – Р. Марін, М. Марін – Міхайла, Станчу, Ман – Дрегуш.

 

 

Читайте також: