Австрія обіграла Польщу у матчі з чотирма голами

У п’ятницю, 21 червня, свій другий поєдинок на європейській першості грали представники групи D – збірні Польщі та Австрії. Матч пройшов на “Олімпіаштадіоні” у Берліні.

Як пройшов матч Польща – Австрія?

Австрійці забили швидкий гол уже на 9-й хвилині – відзначився Траунер. Утім, поляки підтягнули гру і під завісу першого тайму зрівняли рахунок – на 30-й хвилині Пьонтек перший розібрався в чужому штрафному майданчику, та незважаючи на те, що м’яч влучив у руку комусь із австрійців, заштовхав м’яч у сітку – 1:1.

На 67-й хвилині поєдинку номінальним гостям вдалося вийти з-під пресингу, перевести гру з правого флангу на лівий, звідки від Прасса пішла передача у 14-ту зону, здавалося б, на Арнаутовича, але Марко пропустив снаряд для Баумгартнера. Крістоф прийняв та обережно пробив повз Щенсни.

Згодом Забітцер заробив пенальні, а Арнаутович реалізував одинадцятиметровий. Футболіст відправив м’яч у правий нижній кут воріт, а Войцех Щенсний не зміг відбити удар – 1:3.

Група D. Турнірна таблиця

  1. Франція – 3 очки (1 матч), 1:0 (різниця голів)
  2. Нідерланди – 3 (1), 2:1
  3. Австрія – 3 (2), 3:2
  4. Польща – 0 (2), 2:5

У заключному третьому турі групового етапу Польща зіграє з Францією, а Австрія побореться з Нідерландами. Обидва матчі відбудуться 25 червня (старт – о 19:00 за київським часом).

Читайте також: