Джейк Пол розповів, чому вирішив битися з Майком Перрі

20 липня на стадіоні AT&T в Арлінгтоні (Техас, США) мав відбутися бій між 58-річним Майком Тайсоном (50-6, 44 КО) та відомим YouTube-блогером і боксером, 27-річним Джейком Полом (9-1, 6 КО).

Але після того, як “Залізному Майку” стало погано в літаку через виразку шлунка, івент перенесли на листопад. Але абсолютної упевненості в тому, що він відбудеться, ні в кого немає.

Тим часом Пол таки проведе поєдинок 20 липня за правилами боксу, але вже із суперзіркою BKFC, американцем Майком Перрі. Джейк зазначив, що цей бій стане ідеальною підготовкою перед поєдинком з Тайсоном.

“Коли бій Пола проти Тайсона було перенесено, я відразу зрозумів, що хочу ще битися 20 липня. Тепер, коли я готуюся до бою проти Залізного Майка, для мене немає кращого суперника, ніж Майк Перрі. Він перевірений нокаутер, який виявляв себе маніяком на рингу та поза ним. Це ідеальний досвід, який я можу отримати перед зустріччю з Майком Тайсоном. Але отримання такого досвіду пов’язане з ризиком. Ті, хто мене знає, знають, що я схильний до ризику, і хоча “Платиновий” Перрі може спробувати покінчити зі мною, я титановий Джейк Пол і нікого не боюся”, – сказав Пол.

Перрі також поділився своїми думками напередодні бою, оскільки він планує потенційно зірвати протистояння Пола проти Тайсона, призначене на листопад.

“Джейк Пол стверджує, що нікого не боїться, але в суботу, 20 липня, світ побачить правду: він щойно зробив найгіршу помилку в своєму житті, намагаючись пройти через мене раніше, ніж Залізний Майк. Я збираюся зробити так, щоб це виглядало легко, і я збираюся навчити Джейка Пола найбільше, чого він коли-небудь дізнався про бої”, – наголосив Перрі.

Раніше ходили чутки про те, що Перрі пропонували взяти участь в андеркарді бою Тайсона і Пола, але той відмовився.

Джейк Пол у грудні 2023-го переміг Андре Аугуста в першому раунді, а в березні, так само швидко нокаутував Раяна Бурленда. Свою єдину поразку Пол-молодший зазнав у лютому 2023 року від Томмі Ф’юрі. Брат “Циганського короля” виграв роздільним рішенням суддів.

Читайте також:

.