Останні новини

“Занадто багато веселився”: Ф’юрі розповів, чому він програв Усику

- 21 Червня 2024, 10:06

У ніч на 19 травня у головному поєдинку боксерського шоу в Ер-Ріяді українець Олександр Усик переміг британця Тайсона Ф’юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114). Українець став першим абсолютним чемпіоном у надважкому дивізіоні з 1999 року. Він зберіг титули WBA, WBO, IBF та IBO, а також відібрав у британця пояс WBC.

Ф’юрі зробив висновки над своїм програшем та розповів, чому так сталося. Він зазначив, що багато разів переглядав бій і бачив, що виграв, але підвели веселощі.

“Усик знає, що він мене не переміг… Я думав, що майже всі раунди я бив його по голові. Він розбив мені ніс у восьмому раунді, отримав 10-8 у дев’ятому раунді, і я віддав йому десятий раунд. Але крім цього я не дав йому жодного раунду… Люди говорили, що по ньому важко влучити, а я завдавав йому комбінації з чотирьох ударів і сміявся над ним. Моя проблема в тому, що я, напевно, занадто багато веселився. Це було занадто легко. Наче я був там із місцевим боксером-аматором. Я занадто насолоджувався цим, дуркував і поплатився за це в дев’ятому раунді”, – сказав Тайсон.

Бій-реванш між українцем та британцем відбудеться 21 грудня в Ер-Ріяді.

Читайте також:

По темі