Кава з лимоном: чи дійсно такий дует допоможе схуднути

Кава з лимоном є ідеальним засобом для спалювання жиру та боротьби з зайвою вагою. Якщо ви мрієте про схуднення, цей напій стане вашим надійним помічником у боротьбі з надмірною вагою.

Доведено, що кава і лимон дійсно підсилюють процес спалювання жиру і метаболізм жирів, завдяки високому вмісту корисних речовин. Кава містить вітаміни В12 і В5, а також калій і магній, тоді як лимони багаті вітаміном С і мають протизапальні властивості.

Кофеїн стимулює нервову систему, підвищує кров’яний тиск і температуру тіла. Це сприяє термогенезу, що збільшує витрату енергії, підвищує основний обмін речовин і збільшує кількість спалених калорій.

Калій і вітамін С також сприяють активізації обміну речовин. Вітамін С допомагає утворювати норадреналін – речовину-посередник, яка сприяє виведенню жиру з жирових клітин.

Якщо ви хочете схуднути за допомогою кави з лимоном, найкраще пити напій одразу після прокидання. Це особливо корисно перед тренуванням, оскільки ваш метаболізм може працювати на повну потужність протягом дня.

Каву з лимоном для схуднення можна вживати щодня, важливо лише уникати цього напою, якщо у вас чутливий шлунок або пошкоджені зуби. В іншому випадку, зловживання цим напоєм може призвести до проблем із шлунком і зубами.

Читайте також: