“Менший хлопець тепер знає, що може завдати шкоди більшому хлопцеві”: Рой Джонс-молодший про реванш Ф’юрі та Усика

21 грудня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбудеться бій-реванш між абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі Олександром Усиком і британцем Тайсоном Ф’юрі.

Легендарний чемпіон світу в чотирьох категоріях американець Рой Джонс-молодший поділився своїми очікуваннями від майбутнього поєдинку.

“Не думаю, що Ф’юрі зможе перемогти Усика в реванші. Це могло статися спочатку, але тепер Усик дізнався, що може потрясти Тайсона Ф’юрі. Він і так знав про це, але тепер він переконався, що може потрясти Ф’юрі. Менший хлопець тепер знає, що може завдати шкоди більшому хлопцеві‎. ‎З іншого боку, тепер, коли Усик знає, що може потрясти і перемогти Ф’юрі, він може недооцінити його в реванші. Але ми всі знаємо, що Ф’юрі за кар’єру сім разів був у нокдауні‎”, – сказав Джонс у коментарі Boxing Social.

Нагадаємо, у головному поєдинку боксерського шоу в Ер-Ріяді Усик переміг Ф’юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114). Українець став першим абсолютним чемпіоном у надважкому дивізіоні з 1999 року. Він зберіг титули WBA, WBO, IBF та IBO, а також відібрав у британця пояс WBC.

Читайте також: