Воррен: “Для Ф’юрі в реванші з Усиком головне не титули, а помста”

Френк Воррен, промоутер ексволодаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі, заявив, що британець готовий провести реванш з абсолютним чемпіоном світу в хевівейті Олександром Усиком навіть у тому випадку, якщо на кону не стоятимуть усі пояси.

“Я сподіваюся, що всі пояси стоятимуть на кону, але що важливо, так це те, що перший бій був таким чудовим. Це найкращий поєдинок у суперважкій вазі. Так що тепер ми хочемо побачити ще один поєдинок. Люди хочуть знову це побачити. У всіх є своя думка, і це чудово, тому що це додає гостроти.

Навіть якби вони билися взагалі без поясів, ви подивилися б цей бій? Реванш відбудеться. Про нього домовилися, він був оголошений. Тайсон вже завоював усі пояси. Для нього головне – не титули, а помста”, – сказав промоутер.

У ніч на 19 травня Усик завдав Ф’юрі першої поразки в професійній кар’єрі в бою, який пройшов на Kingdom Arena в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Перемогу було присуджено українцю роздільним рішенням суддів: 115-112, 113-114 та 114-113.

Усик став першим в епоху чотирьох поясів абсолютним чемпіоном світу у хевівейті. У суперважкій вазі востаннє статусом абсолюту володів Леннокс Льюїс у 1999 році, але тоді для цього звання було достатньо трьох титулів.

Повідомлялося, що між Усиком та Ф’юрі укладено угоду на повторний поєдинок. Циганський король офіційно активував опцію реваншу. Другий бій відбудеться 21 грудня 2024 року в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Читайте також: