Українці вибороли ще 5 медалей на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

З 20 травня по 8 червня в хорватському Осієку проходив чемпіонат Європи з кульової стрільби з малокаліберної зброї. За звання найсильніших змагалися 515 спортсменів з 37 країн.

У фіналі змагань українська збірна здобула ще п’ять медалей. Жіноче тріо: Вілена Бевз, Юлія Діденко і Поліна Зайченко стали чемпіонками Європи у стрільбі з пневматичного пістолета з 25 м. У фіналі наші дівчата були сильнішими за господарок змагань, команду Хорватії — 17:15.

Також Вілена Бевз, Юлія Діденко та Поліна Зайченко вибороли командне «срібло» у стрільбі з пістолета з 25 м. Чоловіче тріо: Владислав Медушевський, Олексій Ціон та Тимур Підгорний посіли третє місце у стрільбі зі швидкісного пістолету з 25 м. У поєдинку за бронзову медаль наші стрільці були влучнішими за представників Норвегії — 17:15.

У заключний день ЧЄ українці оформили медальний дубль у змаганні дуетів зі стрільби з пневматичного пістолета з 25 м. Вілена Бевз та Владислав Медушевський здобули «золото», перемігши у фіналі дует з Норвегії. А бронзовими призерами стали Юлія Діденко та Олексій Ціон.

Читайте також: