Джеймс Алі Башир: “Сіренку необхідно бути готовим для великого бою”

Колишній тренер абсолютного чемпіона світу у хевівейті Олександра Усика Джеймс Алі Башир, який нині тренує іншого суперважковаговика Владислава Сіренка, розповів про роботу з українським проспектом.

“Бокс наразі – це справді обережний бізнес. Ми не маємо так багато опонентів, готових вийти в ринг проти небитого бійця. У нас не так багато тих, хто готовий прийняти поєдинок проти Влада Сіренка. Це дуже важкі часи.

Моя філософія така – ти не можеш битися з топовими хлопцями, проводячи поєдинки з рівнем бійців набагато нижчим за топ. Ми просто залишаємося активними. Не можна просто залишатися в залі, спарингувати і думати, що це триматиме тебе в колії. Тому що це робить бійця психологічно не готовим для великого тесту. Так, ми тут, ми б’ємося і беремо тих опонентів, які є.

Я попереджаю Влада про це, тому що я бачив це багато разів у своїй кар’єрі. Коли фрустрація росте, і коли справа доходить до великого бою – боєць виявляється не готовий. Так що я просто кажу йому ставитися до цього з розумінням і рухатися вперед”.

Сіренко в останньому поєдинку достроково переміг американця Кіта Барра. Українець чотири рази відправляв суперника в нокдаун. Після останнього падіння американця у четвертому раунді суддя зупинив бій.

Владислав провів свій другий поєдинок цього року. До цього українець тривалий час не виходив на ринг через травму та операцію на руці.

Читайте також: