Усик: “Можливо, Вайлдер проведе ще один бій, який стане для нього “лебединою піснею””

Абсолютний чемпіон світу у хевівейті, володар поясів WBO/WBA/IBF/IBO/WBC у суперважкій вазі Олександр Усик (22-0, 14 КО) вважає, що екс-чемпіону світу Деонтею Вайлдеру (43-4-1, 42 KO) ще не варто завершувати кар’єру.

“Не знаю, чи був бій проти Чжилея останнім у кар’єрі Вайлдера. У нього ніколи не було нудних боїв. Можливо, Вайлдер проведе ще один бій, який стане для нього “лебединою піснею”, можливо він таки поб’ється з Ентоні Джошуа або, наприклад, з Енді Руїсом. Якщо йому запропонують добрі гроші, то ми можемо його побачити ще на рингу”.

У своєму останньому поєдинку Вайлдер програв Чжану Чжилею. Бій Чжана та Вайлдера проходив у Саудівській Аравії та став центральною подією масштабного вечора боксу. Чжилей технічним нокаутом у п’ятому раунді ефектно відправив Вайлдера на канвас.

Деонтей зазнав своєї четвертої поразки в кар’єрі. Перед боєм із Чжаном Вайлдер також програв Паркеру у грудні 2023 року.

Голова Головного управління у справах розваг Саудівської Аравії Турки Аль аш-Шейх наприкінці квітня анонсував бій Вайлдера з іншим американцем Джаредом Андерсеном. Івент заплановано у Лос-Анджелесі на BMO Stadium 3 серпня. Проте сам Деонтей зазначав, що завершить кар’єру у разі поразки Чжана.

Читайте також: