Олімпійська збірна України розгромила Італію на міжнародному турнірі у Франції

Олімпійська збірна України розгромила збірну Італії U-21 у другому турі міжнародного товариського турніру Tournoi Maurice Revello – 4:0.

“Синьо-жовті” домінували протягом зустрічі. У першому таймі рахунок відкрив Максим Хлань ефектним ударом у дальню дев’ятку. Після перерви Олександр Мартинюк забив другий м’яч у зустрічі, пробивши з-за меж штрафного майданчика. Далі вдало зіграв на добиванні Данило Сікан і завершив розгром суперників Назар Волошин.

Збірна України набрала 6 очок у двох матчах та очолила групу B. Нагадаємо, у першому турі підопічні Руслана Ротаня розгромили Індонезію (3:0). У наступному матчі “синьо-жовті” зустрінуться із Панамою U-23 8 червня.

Влітку 2024 року Україна вперше візьме участь в Олімпійському футбольному турнірі. Путівку до Парижа команда Руслана Ротаня виборола минулого року, вийшовши до півфіналу молодіжного чемпіонату Європи.

Збірна України зіграє на Олімпіаді-2024 з Аргентиною, Марокко та Іраком. У першому турі підопічні Ротаня зустрінуться із азійською збірною 24 липня.

Читайте також: