Спортсмени з Дніпропетровщини завоювали 12 медалей на Чемпіонаті України з виїздки

З 30 травня по 1 червня у Жашкові (Черкаська область) проходив Чемпіонат України 2024 з виїздки серед дорослих, юніорів, юнаків та дітей.

Троє спортсменів з Дніпропетровщини завоювали 12 медалей змагань. Про це повідомили в НОК України  в Дніпропетровській області.

Так, дніпрянка, вихованка СДЮСШОР Марія Олійник на СКАЙФОЛЛ/SKYFALL стала чемпіонкою України з виїздки серед дітей в особистій першості та здобула «Командний приз». Також Марія виборола золоту медаль в категорії «Попередній приз» та бронзову в категорії «Особистий приз».

Ще одна спортсменка СДЮСШОР – Діана Савенко на ХАКЕР/HAKER стала бронзовою призеркою в особистій першості серед юнаків. В категоріях «Командний приз» та «Особистий приз» вона стала срібною призеркою. А в категорії «Фристайл для юнаків (вік коней 6 років і старші) Діана отримала бронзову медаль чемпіонату.

Спортсмен КСК «Клименко стейбл» Тимур Кочубей на СИМВОЛ ДІАМАНТ/SIMVOL DIAMANT став віцечемпіоном України серед дітей у категорії «Особистий приз». А у категорії «Командний приз» хлопець отримав одразу дві медалі: «срібло» – на коні ГРЕЙ ДЖОЙ/GREY JOY, а «бронзу» – на СИМВОЛ ДІАМАНТ/SIMVOL DIAMANT. В особистій першості серед дітей Тимур став бронзовим призером чемпіонату України.

Читайте також: