Майкл Хантер хоче провести реванш з Олександром Усиком

Американський боксер Майкл Хантер (22-1-2, 16 KO) розповів, що хотів би знову битися з абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі Олександром Усиком.

“Я хотів би знову битися з Усиком. У першому нашому бою я не досяг результату. У мене були проблеми поза рингом. Якщо ви подивіться запис цього бою, ви побачите, що в ніч бою у мене була менша вага, ніж на зважуванні через зневоднення. Отже, за межами рингу сталося багато помилок, саме там був виграний бій.

Головна якість Усика – дисципліна. Він швидкий, але не надто. Він не дуже сильно б’є, але теж відчутно. Насправді він не робить нічого великого, але залишається дисциплінованим і вірним собі. У нього хороший рух. І дуже мало його в потрібний момент.

Я думаю, що для цього потрібно мати велику дисципліну. Багато поєдинків програються через ваше его. Коли людина намагається перемогти у швидкості того, хто швидше за неї. У нас у боксі діє закон: ви б’єтеся з боксерами і боксуєте з бійцями”.

Хантер зустрічався з Усиком у 2017 році, претендуючи на пояс WBO у важкій вазі, який захищав українець. Олександр переміг одноголосним рішенням суддів.

Останній бій Хантер провів у березні, перемігши технічним нокаутом мексиканця Ігнасіо Еспарсу. Наступний поєдинок американця відбудеться 7 червня проти Кассіуса Чейні.

Усик в останньому бою переміг Тайсона Ф’юрі і здобув титул абсолютного чемпіона у хевівейті. Другий бій між Усиком та Ф’юрі відбудеться 21 грудня 2024 року в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Читайте також: