Збірна України з футболу оприлюднила заявку на товариський матч проти Німеччини

Тренерський штаб збірної України з футболу вже сформував заявку для товариського матчу з Німеччиною, який відбудеться у межах підготовки до Євро-2024. Склад команди оприлюднили на веб-сайті УАФ.

Сьогодні в Нюрнберзі на стадіоні “Макс Морлок” збірна України проведе товариський матч проти команди Німеччини (початок — о 21:45 за київським часом).

Цей поєдинок стане першим для підопічних Сергія Реброва перед виходом на поле на чемпіонаті Європи. Національна збірна вже знаходиться в Нюрнберзі, Німеччина, де тривають тренування перед матчем, який також відбудеться там.

Варто зазначити, що серед гравців, що присутні у таборі збірної України, до заявки не потрапив захисник “Евертона” Віталій Миколенко.

Склад збірної України на матч з Німеччиною

  • Воротарі: Георгій Бущан, Анатолій Трубін, Андрій Лунін
  • Захисники: Юхим Конопля, Олександр Сваток, Максим Таловєров, Ілля Забарний, Валерій Бондар, Богдан Михайліченко, Олександр Тимчик, Микола Матвієнко
  • Півзахисники: Сергій Сидорчук, Тарас Степаненко, Андрій Ярмоленко, Микола Шапаренко, Георгій Судаков, Руслан Маліновський, Михайло Мудрик, Володимир Бражко, Олександр Зінченко, Віктор Циганков, Олександр Зубков
  • Форварди: Роман Яремчук, Артем Довбик, Владислав Ванат

Читайте також: