Українська гімнастка Влада Нікольченко оголосила про завершення кар’єри

Українська спортсменка, екс-збірниця національної команди України з художньої гімнастики Влада Нікольченко оголосила про завершення кар’єри.

21-річна Влада обіцяє розкрити всі деталі “найближчим часом”.

“Зачиняю двері і впевнено лечу вперед, назустріч новому. Я офіційно завершую свою спортивну кар’єру гімнастки. На жаль, іноді буває багато несправедливості у нашому житті, я з цим стикаюся, як і всі ми, але після однієї несправедливості вирішила, що достатньо і це стане точкою. Чи шкодую я про це? Абсолютно ні”.

У 2019 році Влада виграла “бронзу” чемпіонату світу з художньої гімнастики в Баку, посівши третє місце у вправах із булавами. Того ж року українка виборола дві бронзові медалі на Європейських іграх – у вправах з обручем та вправах з булавами. Також у її послужному списку – “золото” у багатоборстві у категорії B на турнірі “Варшавська осінь-2023”.

У листопаді 2023 року Влада була виключена зі складу збірної України з художньої гімнастики. Спортсменка написала у соцмережах, що “ненавидить Польщу та людей, які там живуть”.

Пізніше Влада вибачилася та пояснила, що її слова були наслідком психологічного зриву, а Федерація художньої гімнастики України повідомила, що розпочала дисциплінарне провадження через висловлювання Нікольченко.

Читайте також: