Ангеліна Калініна поступилася американці Даніель Коллінз у півфіналі WTA 500

Українська тенісистка Ангеліна Калініна (WTA 56) завершила виступи на турнірі WTA 500 у Страсбурзі, поступившись у півфіналі американці Даніель Коллінз (WTA 12). Це була їхня четверта зустріч, де Калініна вела в особистих протистояннях з рахунком 2:1, включно з перемогою на турнірі в Будапешті у 2021 році.

Як минув матч між Калініною та Коллінз

Калініна розпочала партію з трьох поспіль програних геймів, але змогла відігратися та вийти вперед, вигравши чотири наступні гейми. Проте американка швидко зрівняла рахунок, зробивши брейк у наступному геймі.

Переможницю першого сету визначив тай-брейк. Хоча Калініна виграла перші два очки, вона змогла взяти лише одне в наступних восьми, що дозволило Коллінз виграти тай-брейк.

У другій партії Ангеліна не змогла змінити хід гри. Вже у третьому геймі Даніель зробила брейк та вийшла вперед. У підсумку, Калініна програла сет з рахунком 6:2. Матч тривав 1 годину та 39 хвилин.

  • WTA 500. Страсбург. 1/2 фіналу

Ангеліна Калініна — Даніель Коллінз (США, 3) 0:2 (6:7(3), 2:6)

Наступний турнір Ангеліни Калініної — Ролан Гаррос-2024, де вона заявлена для участі в основній сітці. У першому матчі українка зустрінеться з колумбійкою Камілою Осоріо (WTA 77).

Читайте також: