Святослав Михайлюк вдало дебютував у фіналі конференції НБА та здобув перші очки

Український баскетболіст Святослав Михайлюк вдало дебютував у фіналі Східної конференції НБА. Захисник “Бостона” взяв участь у другому матчі серії проти “Індіана Пейсерз”. Команда українця здобула перемогу з рахунком 126:110, вийшовши вперед у серії — 2:0.

Михайлюк став першим українцем за останні 17 років, хто потрапив до фіналу конференції НБА. У 2007 році такий успіх досяг Кирило Фесенко, представляючи “Юту”. Тоді команда українця поступилася перед “Сан-Антоніо”.

У першому матчі серії проти “Індіани”, де “Бостон” переміг у додатковий час з рахунком 133:128, Михайлюк не грав. Але у другому матчі на власному майданчику Святослав вийшов на гру з лави запасних.

Українець вийшов на майданчик наприкінці останньої чверті. Загалом, Михайлюк провів на полі 1 хвилину і 29 секунд. Протягом цього часу він забив один триочковий кидок, який став останнім трипунктовим результатом для “Бостона” у цій грі. Крім того, українець отримав одне персональне попередження.

  • НБА. Фінал Східної конференції. Другий матч

“Бостон” — “Індіана” 126:110 (25:27, 32:24, 36:29, 33:30)

Третій матч у серії “Бостона” з “Індіаною” відбудеться в ніч проти неділі, 26 травня. Початок зустрічі — о 3:30 за київським часом.

Читайте також: