Берінчик назвав можливих суперників після перемоги над Наваррете

Чемпіон світу за версією WBO у легкій вазі Денис Берінчик після своєї перемоги над мексиканцем Еммануелем Наваррете у титульному поєдинку відповів на запитання щодо планів на майбутнє.

“Він справжній чемпіон. Наваррете, мучас грасіас”, – висловив українець повагу до свого суперника.

“Бій з Ломаченком? Можливо, Шакур Стівенсон, можливо, Кейшон Девіс або Реймонд Мураталла. Я не знаю. Мені неважливо, з ким”.

Нагадаємо, у ніч на 19 травня в американському Сан-Дієго Берінчик здобув перемогу над Наваррете роздільним рішенням суддів і завоював довгоочікуваний титул чемпіона світу за версією WBO у легкій вазі.

Раніше, у квітні, генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк розповів, що у контракті прописано матч-реванш між українцем та мексиканцем. Ще одна опція договору – бої з чемпіонами інших асоціацій, включаючи шоу з чемпіоном WBC Шакуром Стівенсоном. За словами того ж Красюка, об’єднавчий бій проти Стівенсона для Дениса реальніший, ніж протистояння з Василем Ломаченком.

Наприкінці минулого року з’явилася інформація, що чемпіон WBC у легкій вазі Шакур Стівенсон нібито готовий завершити кар’єру через бой, що не відбувся, з тим самим Наваррете. Однак згодом стало відомо, що Шакур проведе захист свого титулу з Артемом Арутюняном з Німеччини 6 липня 2024 року. Поєдинок пройде у “Prudential Center” у Ньюарку, штат Нью-Джерсі.

Читайте також: